Předmět Potraviny živočišného původu (POZP-D)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu POZP-D - Potraviny živočišného původu, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně (MENDELU).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Obsah
1.Požadavky na suroviny a potraviny produkované z mléka (dotace 0/0)2.Požadavky na suroviny a potraviny produkované z masa (dotace 0/0)3.požadavky na suroviny a potraviny produkované z drůbeže, vajec, ryb (dotace 0/0)
Literatura
TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZSIMEONOVOVÁ, J. -- GAJDŮŠEK, S. -- INGR, I.Zpracování a zbožíznalství živočišných produktůBrnoMendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně2003978-80-7157-708-9
Požadavky
Zkouška ústní
Garant
prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
Vyučující
prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.