Předmět Technika a technologie zpracování zemědělských produktů (TTZZEP-D)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu TTZZEP-D - Technika a technologie zpracování zemědělských produktů, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně (MENDELU).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Obsah
1.Konzultace při začátku studia předmětu (dotace 0/2) a.Stanovení rozsahu a oblati studiab.Upřesnění doporučené literatury2.Konzultace v průběhu studia (dotace 0/8) a.Upřesnění studované problematikyb.Diskuse nad odbornými problémy
Literatura
TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZRUŽBARSKÝ, J. -- GRODA, B. a kol.Potravinárska technikaPrešovFakulta výrobných technológií so sídlom v Prešove200580-8073-410-0ZGRODA, B. a kol.Potravinářská technika -- cvičeníBrnoMZLU Brno199780-7157-271-3ZGRODA, B. a kol.Potravinářská technika : cvičeníBrnoMendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně199780-7157-271-3ZGRODA, B.Potravinářská technika : IBrnoMendelova zemědělská a lesnická univerzita199880-7157-334-5ZHOLEC, J. a kol.Potravinářská technika : (výtah z přednášek [a návody ke cvičením])BrnoVeterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie199580-238-0451-0ZHOLEC, J.Potravinářská technika : (Výtah z přednášek a návody ke cvičením)BrnoVFU1995ZMAREČEK, J.Sborník oponovaných článků Mezinárodní věděcké konference Zemědělská, potravinářská a environmentální technika : Brno, 4. a 5. 6. 2008Brno978-80-7375-188-3ZMAREČEK, J. -- GRODA, B.Technika pro zpracování živočišných produktů I.BrnoMendelova zemědělská a lesnická univerzita199680-7157-183-0ZMAREČEK, J.Technika v zemědělství a potravinářství ve třetím tisíciletíMendelova zemědělská a lesnická univerzita v BrněCZZTIJSKENS, L.Food Process ModellingCambridgeWoodhead Publishing20000-8493-1224-8ZFood ProcessingIntech2011979-953-307-596-8ZGAONKAR, A G.Food processing : recent developmentsNew YorkElsevier19950-444-81500-7DBRENNAN, J G.Food processing handbookWeinheimWiley-VCH20063-527-30719-2DFELLOWS, P.Food Processing Technology : Principles and PracticeCambridgeWoodhead Publishing20001-85573-533-4
Požadavky
zkouška
Garant
doc. Ing. Jiří Fryč, CSc.
Vyučující
doc. Ing. Jiří Fryč, CSc.