Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět ZS-Reproduction of Farm Animals (Z-REHZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu Z-REHZ - ZS-Reproduction of Farm Animals, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně (MENDELU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Plodnost a její hodnocení,faktory které ovlivňují její realizaci (dotace 4/3)2.Biologie ejakulátu, jeho vyšetření a konzervace (dotace 4/12)3.Přirozená plemenitba (dotace 2/0)4.Reprodukce u jednotlivých druhů hospodářských zvířat (dotace 8/9)5.Detekce říje, placentace,implantace, vývoj zárodku a plodu, diagnostika gravidity (dotace 4/6)6.Porod, poporodní období (dotace 4/6)7.Biotechnologie v reprodukci (dotace 2/3)8.Management reprodukce (dotace 0/3)

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZGORDON, I.Reproductive Technologies in Farm AnimalsCABI Publishing20040-85199-862-3

Požadavky

K získání zápočtu je nutná minimální 80 % účast na cvičení. Předmět je ukončen praktickou (pro uchazeče o získání odborné způsobilosti pro výkon odborných činností podle zákona č. 130/2006 Sb.), písemnou (35% z celkové úspěšnosti) a ústní (35% z celkové úspěšnosti) zkouškou.

Garant

prof. Ing. Ladislav Máchal, DrSc.

Vyučující

doc. Ing. Radek Filipčík, Ph.D.Ing. Martin Hošek, Ph.D.prof. Ing. Ladislav Máchal, DrSc.