Předmět Zpracování mléka (ZPML-D)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ZPML-D - Zpracování mléka, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně (MENDELU).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Obsah
1.Výroba konzumního mléka a smetany. (dotace 0/0)2.Výroba zakysaných mléčných výrobků. (dotace 0/0)3.Výroba másla. (dotace 0/0)4.Výroba sýrů a zpracování syrovátky. (dotace 0/0)5.Výroba zahuštěného a sušeného mléka. (dotace 0/0)6.Výroba koncentrátů mléčných bílkovin. (dotace 0/0)
Literatura
TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZWALSTRA, P. -- WOUTERS, J T M. -- GEURTS, T J.Dairy science and technologyBoca RatonCRC/Taylor & Francis2006978-0-8247-2763-5ZDairy Technology : Principles of Milk Properties and ProcessesNew YorkMarcel Dekker19990-8247-0228-XZFOX, P F. a kol.Cheese : chemistry, physics, and microbiology /.. General aspects . Volume 1.AmsterdamElsevier20040-12-263651-1ZFOX, P F. a kol.Cheese : chemistry, physics, and microbiology /.. Major cheese groups . Volume 2.AmsterdamElsevier20040-12-263651-1
Požadavky
Zkouška
Garant
prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
Vyučující
prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.