Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Zpracování mléka (ZPML-D)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ZPML-D - Zpracování mléka, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně (MENDELU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Výroba konzumního mléka a smetany. (dotace 0/0)2.Výroba zakysaných mléčných výrobků. (dotace 0/0)3.Výroba másla. (dotace 0/0)4.Výroba sýrů a zpracování syrovátky. (dotace 0/0)5.Výroba zahuštěného a sušeného mléka. (dotace 0/0)6.Výroba koncentrátů mléčných bílkovin. (dotace 0/0)

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZWALSTRA, P. -- WOUTERS, J T M. -- GEURTS, T J.Dairy science and technologyBoca RatonCRC/Taylor & Francis2006978-0-8247-2763-5ZDairy Technology : Principles of Milk Properties and ProcessesNew YorkMarcel Dekker19990-8247-0228-XZFOX, P F. a kol.Cheese : chemistry, physics, and microbiology /.. General aspects . Volume 1.AmsterdamElsevier20040-12-263651-1ZFOX, P F. a kol.Cheese : chemistry, physics, and microbiology /.. Major cheese groups . Volume 2.AmsterdamElsevier20040-12-263651-1

Požadavky

Zkouška

Garant

prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.

Vyučující

prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.