Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Stavební výrobky ze dřeva (SVDR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu SVDR - Stavební výrobky ze dřeva, Lesnická a dřevařská fakulta, Mendelova univerzita v Brně (MENDELU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.- technické, legislativní a normativní předpisy pro obvodové pláště budov, (dotace 0/0)2.- návaznost na evropské harmonizované normy a požadavky, (dotace 0/0)3.- nové konstrukce a konstrukční varianty oken na bázi dřeva (dotace 0/0)4.- materiálové zastoupení PVC, hliníku a kovu v moderních otvorových výplních (dotace 0/0)5.- mechanické a fyzikální vlastnosti otvorových výplní -- metody zkoušení a ověřování tepelně technických vlastností,/ koeficientu prostupu tepla, spárové průvzdušnosti/, (dotace 0/0)6.- zvuko- izolační vlastnosti, index vzduchové neprůzvučnosti a metody zkoušení, (dotace 0/0)7.- nové technologie a materiály pro povrchové úpravy oken, dveří a ostatních výrobků na bázi dřeva (dotace 0/0)8.- vliv povrchových úprav na ekologii, zdravotní nezávadnost , funkčnost a životnost výrobků, (dotace 0/0)9.- vliv otvorových výplní na energetickou náročnost budovy, (dotace 0/0)10.- technické parametry vstupních dveří do bytu, požární odolnost a pasivní bezpečnost, (dotace 0/0)11.- nové technologie výroby, montáže a užití podlah na bázi dřeva v bytové a občanské výstavbě. (dotace 0/0)

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZBIELEK, M.Budova a energiaBanská BystricaVidas199580-85306-07-7ZMetodika pro hodnocení shody podle ČSN EN 14342 pro klasické parkety s perem a drážkou (Modul 4) pro Dřevopar, spol. s r.o., Loštice, podle nařízení vlády č. 190/2002 Sb.POLÁŠEK, J. -- POLÁŠEK, M. -- MITÁČEK, P.ZMetodika pro hodnocení shody podle ČSN EN 14342 pro masivní dubovou podlahu (Modul 4) pro Esco CZ Production, spol. s r.o., Radomyšl, podle nařízení vlády č. 190/2002 Sb.POLÁŠEK, J. -- POLÁŠEK, M. -- MITÁČEK, P.ZŠPAČEK, T. -- POLÁŠEK, J.Metodika stavebního technického průzkumu dřevěných prvků zabudovaných do památkových stavebMZLU v Brně2007ZPOLÁŠEK, J. -- ŠPAČEK, T.Stavebně truhlářská výroba : základy konstrukce a technologieBrnoMendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně2007978-80-7375-050-3ZPOLÁŠEK, J. -- ZAPLETAL, M.Technické požadavky na prvky staveb -- okna, dveřeSoučasné dřevostavby a nové materiály na bázi dřeva1Brno65--70ZBRUNECKÝ, P. -- ŠVANCARA, F. -- CHLADIL, J. -- POLÁŠEK, J.The problem solution state of organic substance emission in wooden products20002-444

Požadavky

zkouška

Garant

doc. Dr. Ing. Pavel Král

Vyučující

doc. Dr. Ing. Pavel Král