Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Engineering Drawing with CAD System Application (ZED)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ZED - Engineering Drawing with CAD System Application, Lesnická a dřevařská fakulta, Mendelova univerzita v Brně (MENDELU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Základy návrhu součásti, včetně aplikace CAD pro 2D výkresů, základní znalost technické kreslení, grafické prvky - subjekty a jejich atributy, vydání z vytvořených objektů, kontrolní funkce v aplikacích CAD, dimenzování poznámek výkresu, a štítky, procesy přenosu, zobrazení funkcí , analýza vytvořené objekty. Vyplývá vytvoření 3D objektu a pevné modelování, včetně booleovských operací s pevnými objekty a nakonec 3D vizualizace a Vizualizace navržených částí. Z 3D objektů jsou 2D rozložení snadno vybudovala. Základní znalost designu umění v CAD systémech umožňuje vytvářet různé objekty a montuje v dřevařského průmyslu. Prostředky export dat do různých grafických prostředích. (dotace 0/0)Výstupy předmětu:Všeobecné kompetence: -dovednosti spojené s využíváním a zpracováním informací-etické závazky-kapacita přizpůsobovat se novým situacím-schopnost aplikace znalosti v praxi-schopnost komunikace slovem a písmem v rodném jazyce-schopnost komunikovat s experty v jiném oboru-schopnost práce v mezinárodním kontextu-schopnost řešit problémy-vědecko-výzkumné dovednosti-základní profesní znalosti-základní všeobecné znalosti-základní výpočetní dovednosti-znalost druhého jazykaOborově specifické kompetence: -Schopnost výpočtu základní prostorové statistiky-Schopnost využít počítačovou grafiku.-Schopnost zpracování prostorové interpolace-Znalost pracovních postupů.

Získané způsobilosti

Všeobecné kompetence: -dovednosti spojené s využíváním a zpracováním informací-etické závazky-kapacita přizpůsobovat se novým situacím-schopnost aplikace znalosti v praxi-schopnost komunikace slovem a písmem v rodném jazyce-schopnost komunikovat s experty v jiném oboru-schopnost práce v mezinárodním kontextu-schopnost řešit problémy-vědecko-výzkumné dovednosti-základní profesní znalosti-základní všeobecné znalosti-základní výpočetní dovednosti-znalost druhého jazykaOborově specifické kompetence: -Schopnost výpočtu základní prostorové statistiky-Schopnost využít počítačovou grafiku.-Schopnost zpracování prostorové interpolace-Znalost pracovních postupů.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZSVOBODA, P. -- BRANDEJS, J. -- PROKEŠ, F.Základy konstruováníBrnoCERM2007978-80-7204-535-8

Požadavky

Zápočet na základě tvorby 2D a 3D objeků

Garant

Ing. Milan Šimek, Ph.D.

Vyučující

Ing. Zdeněk Dlauhýdoc. Ing. Josef Chladil, CSc.Ing. Milan Šimek, Ph.D.