Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Teorie a vývoj krajinářské architektury a zahradního umění (D-TVKAZU)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu D-TVKAZU - Teorie a vývoj krajinářské architektury a zahradního umění, Zahradnická fakulta, Mendelova univerzita v Brně (MENDELU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Zahradní umění starověku (dotace 0/0)2.Zahradní umění středověku (dotace 0/0)3.Italská zahrada (dotace 0/0)4.Francouzská zahrada (dotace 0/0)5.Anglická krajinářská zahrada (dotace 0/0)6.Čínská zahrada (dotace 0/0)7.Zahradní umění v 19. stol. (dotace 0/0)8.Krajinářská architektura a zahradní umění 20. stol. (dotace 0/0)9.Nové trendy v zahradním umění (dotace 0/0)

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZRIEDEL, D. -- NEUMANN, P. -- DOKOUPIL, Z.Historické zahrady v Čechách a na MoravěPrahaNakladatelsví československých výtvarných umělců1957ZDOKOUPIL, Z.Zahrada a park v historickém vývojiPrahaStátní nakladatelství technické literatury1957ZGOTHEIN, M L.Geschichte der Gartenkunst : von Ägypten bis zur Renaissance in Italien, Spanien und PortugalMünchenEugen Diederichs Verlag1997ZGOTHEIN, M L.Geschichte der Gartenkunst: von der Renaissance in Frankreichbis zur GegenwartMünchenEugen Diederichs Verlag1997ZWIRTH, Z.Evropská zahradaPrahaSvaz čes.spolků pro okrašlování a ochranu domoviny1911ZWILHELMOVÁ, D. -- DAMEC, J.Zahradní umění Říše středuLedniceAWIDA2009978-80-254-3812-1DJelicoe,G. a S., The Landscape of Man, London: Thames and Hadson, 1975

Požadavky

zkouška - ústní

Garant

doc. Dr. Ing. Dana Wilhelmová

Vyučující

prof. Ing. Jiří Damec, CSc.doc. Dr. Ing. Dana Wilhelmová