Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kolokvium bakalářských projektů II (KBP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KBP2 - Kolokvium bakalářských projektů II, Zahradnická fakulta, Mendelova univerzita v Brně (MENDELU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Přednášková a konzultační část. Toto téma bylo inovováno v rámci realizace projektu č. CZ.1.07/2.2.00/15.0122 (dotace 0/0)2.Prezentace odborné ročníkové práce. (dotace 0/0)Výstupy předmětu:Všeobecné kompetence: -dovednosti spojené s využíváním a zpracováním informací-kapacita vytvářet nové myšlenky (kreativita)-schopnost aplikace znalosti v praxi-schopnost komunikace slovem a písmem v rodném jazyce-schopnost organizace a plánování-schopnost samostatné práce-základní profesní znalosti-základní všeobecné znalostiOborově specifické kompetence: -schopnost naplánovat, realizovat a vyhodnotit experiment omezeného rozsahu-Schopnost zvládnout teoretický pohled na současné technologické zpracování -Základní profesní znalosti-Znalost zásad jakosti rostlinné produkce a využití v potravinářství.-Znalost zpracování vybraných potravin.

Získané způsobilosti

Všeobecné kompetence: -dovednosti spojené s využíváním a zpracováním informací-kapacita vytvářet nové myšlenky (kreativita)-schopnost aplikace znalosti v praxi-schopnost komunikace slovem a písmem v rodném jazyce-schopnost organizace a plánování-schopnost samostatné práce-základní profesní znalosti-základní všeobecné znalostiOborově specifické kompetence: -schopnost naplánovat, realizovat a vyhodnotit experiment omezeného rozsahu-Schopnost zvládnout teoretický pohled na současné technologické zpracování -Základní profesní znalosti-Znalost zásad jakosti rostlinné produkce a využití v potravinářství.-Znalost zpracování vybraných potravin.

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZNEKUDA, J. -- SLANÝ, A.Jak (ne) napsat závěrečnou práciBrnoMU199380-210-0727-3ZVÁVROVÁ, H. -- MIKAN, P. -- SYNEK, M.Jak psát bakalářské, diplomové, doktorské a jiné písemné prácePrahaOeconomica2011978-80-245-1819-0ZSYNEK, M. -- SEDLÁČKOVÁ, H. -- VÁVROVÁ, H.Jak psát diplomové a jiné písemné prácePrahaVŠE200280-245-0309-3ZHOLOUŠOVÁ, D. a kol.Jak psát diplomové a závěrečné práceOlomoucUniverzita Palackého, Pedagogická fakulta199980-7067-841-0ZDVOŘÁKOVÁ - JANU, V.Jak psát diplomovou práciČZUPraha199980-213-0494-4ZPRAHA, Č.Jak psát vysokoškolské závěrečné práceonlineDNěmcová A. Obaly pro zahradnické produkty. Mendelova univerzita: Brno 2013. Poster. Financováno z: Projekt OP VK Nonverbální a jiné inovativní formy podpory ve výuce na Zahradnické fakultě v Lednici, reg. číslo: CZ.1.07/2.2.00/15.0084.DNěmcová A. Systém konzervačních metod do úschovy. Mendelova univerzita: Brno 2013. Poster. Financováno z: Projekt OP VK Nonverbální a jiné inovativní formy podpory ve výuce na Zahradnické fakultě v Lednici, reg. číslo: CZ.1.07/2.2.00/15.0084.

Požadavky

Požadavek: odevzdání 3 odborných prací a jejich prezetace.Ukončení: zápočet

Garant

Dr. Ing. Anna Němcová

Vyučující

Dr. Ing. Anna Němcová