Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce (BPF_BAPR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu BPF_BAPR - Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Na konci tohoto kurzu bude student schopen:- identifikovat hlavní a dílčí problémy,- vybrat vhodné metody řešení,- analyzovat problém, formulovat argumenty a závěry bakalářské práce.

Osnova

1. Význam závěrečné bakalářské práce, obsahové a formální náležitosti. Způsoby citací, práce s grafickými částmi textu a tabulkami. Kritéria hodnocení závěrečné bakalářské práce. 2. Úvod bakalářské práce, jeho náležitosti. Problémy stanovení cílů práce. Vymezení problémových oblastí jako jedné z hlavních součástí bakalářské práce. Volba vhodných metod v závislosti na cílech a předmětu závěrečné bakalářské práce. Jak úspěšně obhájit závěrečnou bakalářskou práci. Na co se soustředit. 3. Individuální práce na vymezení cílů a struktury bakalářské práce, hledání a výpisy z dostupných studijních pramenů. Na závěr tohoto období by již mělo být mezi studentem a vedoucím závěrečné bakalářské práce zcela jasná koncepce práce. 4. Individuální sběr a zpracování dat, jejich vyhodnocování a další konzultace. 5. Průběžná konzultace dosažených výsledků. 6. Částečná redakce poloviny zpracovaného textu. Konzultace dalšího postupu při zpracování závěrečné bakalářské práce. 7. Kontrola práce s literaturou, další vhodná doporučení pro dokončení této práce. 8.Průběžná kontrola dosažených výsledků. 9.Příprava aplikační části bakalářské práce. 10.Zpracování aplikační části bakalářské práce. 11.Kontrola dosažených závěrů bakalářské práce, stanovení připomínek vedoucího práce. 12. Zapracování připomínek do textu bakalářské práce, zajištění formálních náležitostí. 13. Závěrečná redakce textu. Hodnocení ze strany oponentů a vedoucího závěrečné bakalářské práce, příprava na obhajobu, konzultace posudků.

Literatura

doporučená literaturaSLANÝ, Antonín a Jaroslav NEKUDA . O metodice zpracování závěrečné práce v oboru ekonomie a informační zdroje. : Masarykova univerzita v Brně, 1996. ISBN 80-210-1446-6. infoLÍZAL, Pavel . Zaměření a zpracování bakalářské práce. 2. vyd. Brno: Masarykova univerzita, 2008. Elportál. ISSN 1802-128X. URL infoGERŠLOVÁ, Jana. Vádémékum vědecké a odborné práce. 1. vyd. [Praha]: Professional Publishing, 2009. ISBN 9788074310027. infoFRANCÍREK, František. Bakalářská práce :co, jak a proč připravit, zpracovat, napsat a zhodnotit (obhájit). 2. vyd. Praha: Ingenio et Arti, 2013. 62, 51 s. ISBN 9788090528727. info

Požadavky

(! NOW ( BPF_TEBP Teze BP )&&(! BPF_TEBP Teze BP ))

Garant

doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc.