Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářský seminář 1 (BPR_BAS1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu BPR_BAS1 - Bakalářský seminář 1, Ekonomicko-správní fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Bakalářský seminář je orientován zejména na diskusi otázek spojených s formulací cílů bakalářské práce, metodikou jejího zpracování, výběrem informačních zdrojů, zobecněním (generalizací) získaných poznatků a v neposlední řadě i na základní zásady psaní odborného textu a jeho prezentace.

Osnova

Bakalářský seminář má individuální charakter, přičemž jeho konkrétní forma a náplň je plně v kompetenci jednotlivých vedoucích bakalářské práce. Pojetí předmětu je tedy výrazně flexibilní, což umožňuje lépe pochopit a řešit konkrétní problémy jednotlivých studentů.

Literatura

povinná literaturaSLANÝ, Antonín a Jaroslav NEKUDA . O metodice zpracování závěrečné práce v oboru ekonomie a informační zdroje. : Masarykova univerzita v Brně, 1996. ISBN 80-210-1446-6. info

Požadavky

BPR_TEBP Teze bakalářské práce

Garant

doc. RNDr. Milan Viturka, CSc.

Vyučující

Ing. Markéta BobkováIng. Jakub ČerníkIng. Šárka FránkováIng. Petr Halámek, Ph.D.Ing. Bc. Andrea Holešinská, Ph.D.Ing. Simona Hrabalová, Ph.D.Ing. Viktorie Klímová, Ph.D.Ing. Lucie Kovácsovádoc. RNDr. Josef Kunc, Ph.D.RNDr. Jaroslav Maryáš, CSc.Ing. Svatava Nunvářová, Ph.D.Ing. Irena Opluštilová, Ph.D.Ing. Vilém Pařil, Ph.D.Ing. Ondřej Petr, Ph.D.Ing. Petr ŠašinkaIng. Martin Šauer, Ph.D.Ing. Veronika ŠrankováIng. Lenka TomešováMgr. Petr Tonev, Ph.D.Ing. Dominika TóthováIng. Jiří Velinskýdoc. RNDr. Milan Viturka, CSc.doc. RNDr. Jiří Vystoupil, CSc.Ing. Vladimír Žítek, Ph.D.