Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Prezentace na odborném semináři (DXH_PREZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu DXH_PREZ - Prezentace na odborném semináři, Ekonomicko-správní fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem prezentace na odborném semináři je: • 1. poskytnout studentovi možnost odborné diskuse projektu jeho disertační práce • 2. rozvinout dovednost studenta představit a obhájit projekt své disertační práce či prvotní výsledky jeho vědecké práce.

Osnova

Prezentací na odborném semináři se rozumí prezentace na semináři pracovníků školicího pracoviště uspořádaném vedoucím školicího pracoviště za účelem: • (a) kritického posouzení výzkumných projektů studentů DSP nebo • (b) kritického posouzení předložené studie k tématu disertační práce. • Výběr z uvedených variant provádí v případě každého jednotlivého studenta jeho školitel, a to se zřetelem k zaměření disertační práce a specifikům oboru. Varianta b) , tj. prezentace studie, se předpokládá zejména v případě, že student má v úmyslu předložit disertační práci formou souboru uveřejněných nebo do tisku nebo k jinému typu zveřejnění přijatých prací k danému tématu. • Jako prezentaci na odborném semináři lze v případě b) uznat rovněž prezentaci na tematicky relevantní významné odborné konferenci či prezentaci realizovanou v rámci letní školy. Za výběr konference/letní školy odpovídá školitel.

Požadavky

Studium literatury 2x.

Garant

prof. Ing. Ladislav Blažek, CSc.

Vyučující

prof. Ing. Ladislav Blažek, CSc.prof. Ing. Viktória Čejková, Ph.D.prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc.doc. Ing. Alena Klapalová, Ph.D.prof. Ing. Antonín Slaný, CSc.doc. Ing. Jiří Novotný, CSc.doc. Ing. Petr Pirožek, Ph.D.doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc.Ing. Petr Smutný, Ph.D.doc. Ing. Bc. Petr Suchánek, Ph.D.Ing. Ladislav Šiška, Ph.D.doc. Ing. Radoslav Škapa, Ph.D.prof. PhDr. Ing. Josef Šmajs, CSc.doc. PhDr. Božena Šmajsová Buchtová, CSc.prof. Ing. Ivan Vágner, CSc., MBA