Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář 2 (MKH_DIS2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MKH_DIS2 - Diplomový seminář 2, Ekonomicko-správní fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Po ukončení předmětu by měl být student schopen přistoupit k dokončení diplomové práce jako odborného textu; student bude schopen zvolit správnou strategii a taktiku psaní odborného textu – jak zpracovat konečnou verzi diplomové práce. Student bude schopen rychle a správně číst a zpracovávat informační zdroje; Student bude schopen postupovat v duchu publikační etiky. Student bude mít poznatky o zásadách odborného stylu psaného textu. V neposlední řadě bude schopen vyhodnotit empirická šetření a formulovat doporučení, která z jejich šetření vyplynou; Po zakončení kurzu bude student schopen správně prezentovat diplomovou práci při obhajobě s aspirací na širší uplatnění těchto poznatků v praxi.

Osnova

Individuální konzultace s vedoucím práce v průběhu semestru.

Literatura

povinná literaturaŠANDEROVÁ, Jadwiga a Alena MILTOVÁ. Jak číst a psát odborný text ve společenských vědách :několik zásad pro začátečníky. Vyd. 1. Praha: Sociologické nakladatelství, 2005. 209 s. ISBN 8086429407. infodoporučená literaturaAktuální znění bibliografické normy ČSN ISO 690GERŠLOVÁ, Jana. Vádémékum vědecké a odborné práce. 1. vyd. [Praha]: Professional Publishing, 2009. ISBN 9788074310027. infoHAGUE, Paul N. Průzkum trhu. Vyd. 1. Brno: Computer Press, 2003. 234 s. ISBN 80-7226-917-8. info

Požadavky

MKH_DIS1 Diplomový seminář 1

Garant

doc. Ing. Bc. Petr Suchánek, Ph.D.