Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt (MPE_PROJ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MPE_PROJ - Projekt, Ekonomicko-správní fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět Projekt přímo souvisí s řešením diplomové práce. V rámci předmětu studenti zpracovávají konkrétní témata a úkoly stanovená garantem pod vedením odborných pracovníků partnerských institucí. Dosažené výsledky využije student v diplomové práci a partnerská instituce při výkonu své činnosti.Hlavní cíle předmětu jsou:- seznámení s praktickou aplikací teoretických poznatků získaných předchozím studiem;- získání praktických zkušeností a dovedností souvisejících s oborem studia;- poznání nových technik a metod pro řešení konkrétních ekonomických zadání;- zvýšení šance absolventa předmětu na získání zaměstnání na adekvátní pozici v partnerské instituci.

Osnova

Studenti budou zpracovávat zadané úkoly pro Úřad pro ochranu hospodářské soutěže se sídlem v Brně podle pokynů garanta a podle zadání konzultanta diplomové práce.Podrobné informace o administrativních náležitostech a průběhu projektu viz Manuál k předmětu Projekt na: http://www.econ.muni.cz/katedra-ekonomie/praxe-staz/.

Literatura

doporučená literaturaHUMPOLÍČEK, Pavel a Alena UHROVÁ . Desatero pro praxi - aneb jak využít povinnost. První vydání. Brno: MSD, s.r.o. Brno, 2006. 12 s. ISBN 80-86633-57-8. URL URL info

Garant

Ing. Martin Kvizda, Ph.D.

Vyučující

Ing. Martin Kvizda, Ph.D.Ing. Martin Kvizda, Ph.D.Ing. Daniel Němec, Ph.D.