Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe archeologické exkavace: workshop II (A) (3 týdny) (AEA_15)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu AEA_15 - Praxe archeologické exkavace: workshop II (A) (3 týdny), Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

V reálných podmínkách archeologického výzkumu studenti aplikují své dosavadní znalosti především z oblasti terénní teorie a praxe, geodézie a znalectví hmotné kultury.

Osnova

Po prvním roce studia posluchači absolvují prázdninovou terénní praxi I, která probíhá na vědecko-výzkumné základně MU v Těšeticích-Kyjovicích.

Literatura

PODBORSKÝ, Vladimír. Těšetice-Kyjovice. 4, Rondel osady lidu s moravskou malovanou keramikou. V Brně: Universita J.E. Purkyně, 1988. infoLORENCOVÁ, Anna, Vladimír PODBORSKÝ a Jan BENEŠ. Těšetice-Kyjovice. 3, Únětické pohřebiště v Těšeticích-Vinohradech. V Brně: Universita J.E. Purkyně, 1987. infoPODBORSKÝ, Vladimír. Těšetice-Kyjovice. 2, Figurální plastika lidu s moravskou malovanou keramikou. V Brně: Universita J.E. Purkyně, 1985. infoKAZDOVÁ, Eliška. Těšetice-Kyjovice. 1, Starší stupeň kultury s moravskou malovanou keramikou. V Brně: Universita J.E. Purkyně, 1984. info

Požadavky

! NOWANY ( PAPVA_13 Terénní praxe I )

Garant

prof. PhDr. Zdeněk Měřínský, CSc.

Vyučující

Mgr. Jaroslav BartíkMgr. Inna Mateiciucová, Ph.D.Mgr. Klára Šabatová, Ph.D.