Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pravěké umění Evropy - tutorial III. (AEB_55)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu AEB_55 - Pravěké umění Evropy - tutorial III., Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

- student se naučí samostatně vědecky pracovat na zvoleném tématu- student se naučí přehledně prezentovat výsledky každé etapy své práce- student se naučí systematicky zpracovávat všechny připomínky školitele nebo tutora- skupina studentů se naučí lepší kooperaci a organizaci a kontrole práce při společné tvorbě jednoho dokumentu- forma týmového, projektového nebo sociálního učení poskytne studentům sebejistotu při zvládání budoucí archeologické praxe i motivaci k celoživotnímu sebevzdělávání, které jsou klíčové pro uplatnění absolventa v oboru i mimo něj

Osnova

Kurz slouží jako forma systematického kontaktu se školitelem nebo tutorem při individuální nebo týmové práci na odborném textu či projektu.1. Definování tématu, okruh kladených otázek nebo ověřovaných hypotéz, metodologické vymezení, ujasnění rozsahu a záběru práce.2. Rozvržení etap práce a volba formy prezentace výsledků.3. Sběr informací z odborné literatury, elektronické zdroje, vytěžení akademických knihoven mimo Brno.4. Prezentace jednotivých etap práce (např. kapitoly textu, katalog, metodologický úvod, závěry atd.).

Literatura

viz informace učitele/see below

Požadavky

AEB_53 Pravěké umění Evropy Kurz je určen pro studenty, kteří pracují na samostatné práci nebo výzkumu pravěkých výtvarných projevů. Učitel poskytuje on-line konzultační podporu a podněty pro rozvoj tématu. Student samostatně pracuje na metodologickém uchopení a vědecké analýze tématu. Kurz je vhodný pro individuální i týmové pojetí výuky.

Garant

prof. PhDr. Zdeněk Měřínský, CSc.

Vyučující

Mgr. et Mgr. Ludmila Kaňáková Hladíková, Ph.D.