Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Chorvatština pro pokročilé (CH_04)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CH_04 - Chorvatština pro pokročilé, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Nastava hrvatskog jezika - tečaj je usmjeren na proširenje vokabulara te na temeljno proučavanje osnovnih gramatičkih poglavlja hrvatskoga jezika. Na kraju semestra će student biti u stanju sudjelovati u razgovoru izvornih govornika. Takodjer će moći razlikovati pojedine stilske razine hrvatskog jezika i ispravno ih koristiti.

Osnova

Ponavljanje deklinacijskih tipova imenica, prošlog, sadašnjeg i budućeg vremena, vježbanje imperativa, kondicionalnih i pasivnih rečenica, glagolskog priloga sadašnjeg, specifičnih deklinacijskih tipova i iznimaka.Konverzacijske teme:„Zdravlje i bolesti“„Život u gradu i na selu“„Audicija za posao“"Turizam u Hrvatskoj""Poslovno pismo"

Literatura

Chorvatština :konverzace. ISBN 9788087471203. infoRazgovarajte hrvatskimateriály připravené lektoremJIRÁSKOVÁ, Hana. Chorvatština nejen pro samouky. 1. vyd. Voznice: Leda, 2009. 456 s. ISBN 978-80-7335-164-9. infoDOROTIĆ SESAR, Dubravka. Česko-chorvatský a chorvatsko-český praktický slovník. Zagreb: Školska knjiga, 2002. 523 s. ISBN 953-0-40911-7. info

Garant

Mgr. Petr Stehlík, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Pavel Pilch