Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ruský jazyk pro bohemisty II (CJBA50)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJBA50 - Ruský jazyk pro bohemisty II, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Výuka navazuje na Ruský jazyk pro bohemisty I a poskytuje zájemcům možnost dále rozšířit své znalosti ruského jazyka. Cílem je praktické zvládnutí konverzace o probíraných tématech, schopnost napsat jednodušší text a porozumět i složitějším psaným textům.

Osnova

Výuka je zaměřena na další prohloubení znalosti ruského tvarosloví a na aktivní osvojení nové slovní zásoby (návštěva, bydlení, oblékání, život ve městě, psaní dopisu atd.). Po absolvování semináře by posluchač měl prakticky zvládnout dialog v běžných komunikačních situacích, napsat jednodušší sdělení a porozumět i složitějšímu textu.

Literatura

Ruský jazyk pro začátečníky. Edited by Jiřina Svobodová - Milena Rykovská. 3. vyd. Plzeň: Západočeská univerzita, 2007. 118 s. ISBN 978-80-7043-604-2. infoSVOBODOVÁ, Jiřina a Milena RYKOVSKÁ. Ruský jazyk pro začátečníky. 3. vyd. Plzeň: Západočeská univerzita, 2006. 114 s. ISBN 80-7043-367-1. info

Požadavky

CJBA49 Ruský j. pro bohemisty

Garant

PhDr. Jarmila Vojtová, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Jarmila Vojtová, Ph.D.