Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Doktorandský kroužek II (CLDS24)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CLDS24 - Doktorandský kroužek II, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem kuryu je rozšíření a doplnění odborných znalostí doktoranda v konfrontaci s dosaženými výsledky jeho kolegů (doktorandů).Konkrétní náplň předmětu souvisí s doktorandovým představením tezí k připravované disertaci či s představením jedné z jejích napsaných kapitol, a to v rámci vystoupení před kolegy v doktorandském kroužku (viz též anotaci doktorandský kroužekI).Po vystoupení doktoranda následuje oponentura předem určeného učitele ústavu, poté diskuse k tématu.Základní témataDle zaměření disertací jednotlivých doktorandů (zpravidla studentů 2.-5. semestru). V každém semestru se uskuteční v průměru tři až pět setkání doktorandského kroužku.

Osnova

20.3. doc Alice Jedličková: Stav a výhledy literární vědy24.4. dr. Ondřej Sládek15.5.

Literatura

Doporučená literatura dle zaměření disertace a domluvy se školitelem (příp. oponentem daného vystoupení v doktor. kroužku).Základní literatura dle zaměření disertace a domluvy se školitelem (příp. oponentem daného vystoupení v doktor. kroužku).

Garant

doc. PhDr. Zbyněk Fišer, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Petr Bubeníček, Ph.D.doc. PhDr. Zbyněk Fišer, Ph.D.prof. PhDr. Michaela Soleiman pour Hashemi, CSc.