Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborný referát (DSDOR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu DSDOR - Odborný referát, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Student doktorského studia přednese odborný referát týkající se tématu disertační práce, případně metod použitých při jejím zpracovávání. Téma, rozsah a způsob prezentace referátu jsou stanoveny na základě dohody mezi školitelem a doktorandem. Referát může být přednesen na vědeckých konferencích, sympoziích, specializovaných kolokviích, případně v rámci semináře studentů doktorského studia.

Osnova

Na základě četby primárních pramenů a/nebo studia sekundární literatury student připravuje text referátu. Výběr tématu i dílčí výsledky konzultuje se školitelem. Referát musí být přednesen před odborným publikem, případně na semináři studentů doktorského studia.

Literatura

Literatura je předepsána individuálně podle tématu práce.

Garant

doc. PhDr. Jarmila Bednaříková, CSc.

Vyučující

doc. PhDr. Jarmila Bednaříková, CSc.prof. PhDr. Zdeněk Měřínský, CSc.Mgr. Marek Meško, M.A., Ph.D.prof. PhDr. Martin Wihoda, Ph.D.