Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Doktorské kolegium I (DU4001)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu DU4001 - Doktorské kolegium I, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Doktorské kolegium představuje základní formu doktorského studia, konají se každý semestr vždy 1x za tři týdny po celou standardní dobu studia.

Osnova

Náplní kolegia jsou specializované přednášky připravované vyučujícími Semináře dějin umění ve spolupráci s Ústavem dějin umění AV ČR, příp. s dalšími významnými institucemi a odborníky oboru v České republice i v zahraničí (Slovenská národná galeria v Bratislave, Ustav dějin umenia Slovenskej akademie vied, Wroclawská univerzita), které vycházejí z aktualizovaných ročních studijních plánů doktorandů.

Literatura

BELTING, Hans. Bild-Anthropologie :Entwürfe für eine Bildwissenschaft. 3. Aufl. München: Wilhelm Fink, 2006. 278 s. ISBN 3-7705-3449-2. infoKunsgeschichte :eine Einführung. Edited by Hans Belting. 3., durchgesehene und erw. A. Berlin: Dietrich Reimer Verlag, 1988. 377 s. ISBN 3-496-00950-0. info

Garant

prof. PhDr. Lubomír Slavíček, CSc.

Vyučující

prof. PhDr. Lubomír Slavíček, CSc.