Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pramenné studium, výzkum (DU4005)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu DU4005 - Pramenné studium, výzkum, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Vyhledávání a kritické studium pramenů a literatury vztahujících se k tématu disertační práce.

Osnova

Předmět je realizován formou domácí přípravy a řízené konzultace a jeho obsahem je vyhledávání a kritické studium pramenů a literatury v domácích a zahraničních archivech a specializovaných knihovnách z oblasti odborné specializace vztahujících se k tématu disertační práce.

Literatura

SCHLOSSER, Julius von. Die Kunstliteratur :ein Handbuch zur Quellenkunde der neueren Kunstgeschichte. Wien: Kunstverlag Anton Schroll & Co., 1985. xvi, 640 s. ISBN 3-7031-0604-2. infoThe dictionary of art. Edited by Jane Turner. Oxford: Grove, 1996. xii, 1081. ISBN 0-19-517068-7. infoHLAVÁČEK, Ivan, Jaroslav KAŠPAR a Rostislav NOVÝ. Vademecum pomocných věd historických. 3. opr. a dopl. vyd. Jinočany: H a H, 2002. 544 s. ISBN 80-7319-004-4. info

Garant

prof. PhDr. Lubomír Slavíček, CSc.

Vyučující

prof. PhDr. Jiří Kroupa, CSc.prof. PhDr. Lubomír Slavíček, CSc.prof. PhDr. Miloš StehlíkIvan Foletti, M.A., Ph.D.Mgr. Ondřej Jakubec, Ph.D.doc. PhDr. Ladislav Kesner, Ph.D.prof. PhDr. Vojtěch Lahoda, CSc.Mgr. Radka Nokkala Miltová, Ph.D.doc. PhDr. Alena Pomajzlová, Ph.D.