Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Doktorský seminář III (ETDDS3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ETDDS3 - Doktorský seminář III, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Doktorský seminář I–IV. Během doktorského semináře dochází k průběžným konzultacím doktoranda se školitelem. Hlavním cílem kurzu je prohlubování znalostí reálií problematiky zpracovávané v disertační práci a metodické vedení doktoranda při stanovovaní výzkumných postupů a hypotéz.

Osnova

Doktorský seminář I–IV1.Průběžné konzultace doktoranda se školitelem.2.Hlavním cílem kurzu je prohlubování znalostí reálií problematiky zpracovávané v disertační práci a metodické vedení doktoranda při stanovovaní výzkumných postupů a hypotéz.

Literatura

Současná filosofie sociálních věd :multikulturní přístup. Edited by Brian Fay - Jana Ogrocká. 1. vyd. Praha: Sociologické nakladatelství, 2002. 324 s. ISBN 80-86429-10-5. info

Garant

prof. PhDr. Alena Křížová, Ph.D.

Vyučující

doc. PhDr. Miroslav Válka, Ph.D.prof. PhDr. Alena Křížová, Ph.D.doc. PhDr. Martina Pavlicová, CSc.PhDr. Roman Doušek, Ph.D.PhDr. Daniel Drápala, Ph.D.