Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe III (FAVBop03)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAVBop03 - Odborná praxe III, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Kurs slouží k bonifikaci tvůrčí činnosti, která se realizuje mimo výuku, tj. činnosti publikační, ediční a redakční, konferenční, dramaturgické apod.

Osnova

K získání zápočtu je třeba splnit jednu z následujících podmínek: 1) studie (příp. kritická edice pramenů) v odborném tisku (Cinepur, Film a doba, Iluminace, Otázky filmu a audiovizuální kultury, příp. zahraniční časopisy) v rozsahu nejméně deseti stran; 2) tři kritiky v odborném tisku (v souhrnném rozsahu nejméně deseti stran); 3) pět recenzí (v souhrnném rozsahu nejméně deseti stran); 4) soustavná (nejméně jednoroční) redakční praxe; 5) referát na konferenci; 6) dramaturgie a organizace (tematizované) filmové přehlídky či festivalové sekce; 7) odborná stáž (typicky v ČT nebo NFA a v délce nejméně dva týdny). Další možnosti nejsou vyloučeny.

Garant

PhDr. Jaromír Blažejovský, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Jaromír Blažejovský, Ph.D.doc. Mgr. Petr Szczepanik, Ph.D.