Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská diplomová práce (HIAK116)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu HIAK116 - Bakalářská diplomová práce, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Bakalářská diplomová práce má minimální rozsah 50 000 znaků, je psána na bílém papíru formátu A4, očíslované listy jsou vyvázány do pevných desek. Závaznou součástí práce je titulní strana, která obsahuje název univerzity, fakulty, ústavu, název práce, typ práce (bakalářská diplomová), jméno zpracovatele, jméno vedoucího práce a rok zpracování, dále prohlášení autora o původnosti práce, obsah, soupis použitých pramenů a literatury a poznámkový aparát (vzor titulního listu viz webové stránky HÚ). Hotovou diplomovou práci ve dvou vyhotoveních student předloží k registraci na studijním oddělení děkanátu a poté odevzdá na ústavu. Diplomovou práci musí student odevzdat nejpozději v termínech do 30. dubna (pro obhajoby v červnovém termínu), do 30. června (pro obhajoby v prodlouženém zkouškovém období jarního semestru) a do 30. listopadu (pro obhajoby ve zkouškovém období podzimního semestru). V individuálním případě lze na základě písemné žádosti potvrzené vedoucím diplomové práce a vedoucím ústavu výjimečně akceptovat odevzdání diplomové práce v pozdějším termínu, nejpozději však do 20. května (pro obhajoby v červnovém termínu), do 1. září (pro obhajoby v prodlouženém zkouškovém období jarního semestru) a do 10. ledna (pro obhajoby ve zkouškovém období podzimního semestru).

Garant

prof. PhDr. Jiří Malíř, CSc.

Vyučující

Mgr. Tomáš Dvořák, Ph.D.doc. PhDr. Pavel Boček, CSc.Mgr. Tomáš Borovský, Ph.D.doc. Mgr. Lukáš Fasora, Ph.D.doc. PhDr. Vladimír Goněc, DrSc.prof. PhDr. Jiří Hanuš, Ph.D.PhDr. Bronislav Chocholáč, Dr.prof. Mgr. Libor Jan, Ph.D.prof. PhDr. Mgr. Tomáš Knoz, Ph.D.prof. PhDr. Jiří Malíř, CSc.Mgr. Tomáš Malý, Ph.D.Mgr. Martin Markel, Ph.D.Mgr. Denisa Nečasová, Ph.D.Mgr. Jiří Němec, Ph.D.PhDr. Zdeňka Stoklásková, Ph.D.PhDr. Libor Vykoupil, Ph.D.prof. PhDr. Martin Wihoda, Ph.D.