Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Práce se slovní zásobou I (IJIA031)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu IJIA031 - Práce se slovní zásobou I, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Student si v italštině přečte knihu libovolného italského autora, která není starší než posledních 50 let a v rozsahu 50 stran z ní zpracuje neznámou slovní zásobu.Cílem kurzu je dovednost orientovat se v souvislém textu a jeho porozumění a rozšíření slovní zásoby o nová slova a frazeologii.

Osnova

Pro předmět není vypsán rozvrh, studenti si domlouvají individuální termíny ústního přezkoušení.

Literatura

Vocabolario della lingua italiana (Variant.) : Lo Zingarelli, 2001 : vocabolario della lingua italiana : Lo Zingarelli gigante vocabolario della lingua italiana. infoViz seznam publikací doporučených vyučujícímBEZDĚK, Jaroslav a Zdeněk FRÝBORT. Vocabolario italiano-ceco e ceco-italiano. Dotisk 3. vyd. Praha: JOSEF ŠIMON, 2005. 326 s. ISBN 80-85637-80-4. infoZINGARELLI, Nicola. Lo Zingarelli gigante vocabolario della lingua italiana : Vocabolario della lingua italiana (Variant.). Edited by Miro Dogliotti - Luigi Rosiello. Bologna: Zanichelli, 1993. 2144 s. :. ISBN 88-08-14318-X. info

Požadavky

NOW ( IJIA010 Jazykový seminář III ) && IJIA005 Jazykový seminář II

Garant

Mgr. Kateřina Garajová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Kateřina Garajová, Ph.D.