Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Japonská konverzace IV. (JAP309)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JAP309 - Japonská konverzace IV., Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Student v návaznosti na ostatní jazykové kurzy dále rozvíjí svoje schopnosti aktivního mluveného projevu v japonském jazyce. Rozšiřuje svoji slovní zásobu, seznamuje se s typickou frazeologii v sociopragmaticky specifických mluvních situacích. Je aktivně schopen běžné komunikační interakce ve zdvořilém stupni standardní japonštiny.

Osnova

1. Úvod, opakování;2. Konverzace na téma japonské společnosti I.;3. Konverzace na téma japonské společnosti II.;4. Konverzace na téma japonské společnosti III.;5. Konverzace na téma z japonské moderní kultury I.;6. Konverzace na téma z japonské moderní kultury II.;7. Konverzace na téma z japonské tradiční kultury I.;8. Konverzace na téma z japonské tradiční kultury II.;9. Konverzace na vybrané téma I.;10. Konverzace na vybrané téma II.;11. Konverzace na vybrané téma III.;12. Závěrečná zkouška.

Literatura

Kudō, S. (eds.): Tanoshiku hanasō. Tokyo. Bonjinsha, 1995Minna no nihongo, shokyū I. Tokyo. 3A Network, 1998.Banno, E.; Kawase, S.; CAG: Nihongo communication game 80. Tokyo. Japan Times, 2007.Banno, E.; Ohno, Y.; Sakane, Y.; Shinagawa, Ch.: Genki: An Integrated Course In Elementary Japanese. Tokyo. Japan Times, 2002

Požadavky

JAP213 Japonská konverzace III. && JAP215a Japonský jazyk IV. - výklad

Garant

prof. RNDr. Václav Blažek, CSc.

Vyučující

Mgr. Yuko Fridrišek