Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Magisterská diplomová práce (KRMgrDipl)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRMgrDipl - Magisterská diplomová práce, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Téma magisterské diplomové práce volí student po dohodě s vedoucím učitelem předmětu z oblasti starořeckého jazyka či literatury. • Diplomová práce z klasické řečtiny musí být vybavena cizojazyčným resumé v rozsahu 3-4 stran.

Osnova

Osnova je závislá na zvoleném tématu, obecně: rešerše literatury, pramenná rešerše, zpracování dílčích problémů, formulace jednotlivých kapitol, zpracování poznámek a doprovodného aparátu, seznam literatury a pramenů. Obecné předpisy a vzory diplomových prací jsou uvedeny na stránkách FF http://www.phil.muni.cz/wff/home/studium/informace/predpisy-a-navody/prehled a https://is.muni.cz/auth/do/1421/4581421/Vzor_bakalarske_prace.pdf

Literatura

Literatura - individuální dle zadání diplomového úkolu.ECO, Umberto a Ivan SEIDL. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc: Votobia, 1997. 271 s. ISBN 80-7198-173-7. info

Požadavky

KRBcZk Bc. zk. z klas. řečtiny Získání náležitého počtu kreditů v magisterském studiu oboru klasický řecký jazyk a literatura. Zápis magisterského diplomového semináře.

Garant

doc. Mgr. Irena Radová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Bc. Kateřina Bočková Loudová, Ph.D.Mgr. Juraj Franekdoc. Mgr. Irena Radová, Ph.D.Mgr. Jana Steklá, Ph.D.