Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské diplomové práci I (KSCA100)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSCA100 - Seminář k bakalářské diplomové práci I, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Na konci tohoto kurzu student bude schopný samostatně identifikovat a analyzovat odborný problém odpovídající typu studia. Dále bude schopný vyhledat, analyzovat a porovnat primární a sekundární literaturu k danému problému. Na základě zpřesňujících individuálních diskusí s vedoucím práce a vypracovaného projektu diplomové práce posluchači na konci semináře obdrží oficiální zadání bakalářské diplomové práce.

Osnova

1. Úvodní hodina2. (Domácí příprava: studenti si zvolí předběžné téma diplomové práce a vedoucího práce, u kterého budou práci psát. Vedoucím práce musí být zaměstnanec MU.3. (Individuální konzultace s vedoucím práce)4. (Individuální konzultace s vedoucím práce)5. Odevzdání abstraktu práce do odevdávárny kurzu; zvážení dalšího postupu vedoucím práce.6. (Individuální konzultace s vedoucím práce)7. (Individuální konzultace s vedoucím práce)8. Termín odevzdání vypracovaného projektu diplomové práce do odevzdávárny kurzu.9. Prezentace projektů diplomových prací první poloviny studentů v kurzu. Zbývající studenti si každý připraví oponenturu jedné z prací svých kolegů.10. Prezentace projektů diplomových prací druhé poloviny studentů v kurzu. Zbývající studenti si každý připraví oponenturu jedné z prací svých kolegů.11. (Domácí příprava: dopracování projektu a příprava zadání diplomové práce)

Literatura

doporučená literaturaOd abstraktu do závěrečné práce :jak napsat diplomovou práci ve společenskovědních a humanitních oborech : praktická příručka. Edited by Helena Kubátová - Dušan Šimek. 4., přeprac. vyd. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, 2007. 90 s. ISBN 978-80-244-1589-5. infoPOKORNÝ, Jiří. Úspěšnost zaručena :jak efektivně zpracovat a obhájit diplomovou práci. Vyd. 1. Brno: Akademické nakladatelství CERM, 2004. 207 s. ;. ISBN 80-7204-348-X. infoECO, Umberto a Ivan SEIDL. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc: Votobia, 1997. 271 s. ISBN 80-7198-173-7. info

Garant

doc. PhDr. Luboš Bělka, CSc.

Vyučující

Mgr. Bc. Denisa Hilbertová, M.A.Wei-lun Lu, Ph.D.doc. Lucie Olivová, MA, Ph.D., DSc.Mgr. Jiří Plucar, Ph.D.Mgr. et Mgr. Dušan Vávra, Ph.D.