Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské oborové práci (KSCA102)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSCA102 - Seminář k bakalářské oborové práci, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Na konci tohoto kurzu bude student schopen:odevzdat oborovou práciKSCA102 Seminář k bakalářské oborové práci sa vypisuje každý semester. Do tohto seminára sa hlásia študenti dvouoborového študia, ktorí sa na konci daného semestra chystajú predstúpiť na štátnu záverečnú skúšku.Podmienkou ukončenia Semináře k bakalářské oborové práci je odovzdanie bakalárskej práce, alebo jej podstatnej väčšiny (pokiaľ s tým bude súhlasiť školiteľ). Výučba v Semináři k bakalářské oborové práci neprebieha, ale predpokladá sa, že študenti budú pravidelne svoju prácu konzultovať so svojím školiteľom.Záverečné práce sa odovzdávajú vo finálnej (!) podobe mesiac pred štátnou záverečnou skúškou a to ako elektronicky cez aplikáciu IS, tak i v papierovej podobe v 3 vyhotoveniach.

Osnova

Předmět nemá osnovu.

Literatura

ECO, Umberto a Ivan SEIDL. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc: Votobia, 1997. 271 s. ISBN 80-7198-173-7. info

Garant

doc. PhDr. Luboš Bělka, CSc.

Vyučující

Mgr. Bc. Denisa Hilbertová, M.A.Wei-lun Lu, Ph.D.doc. Lucie Olivová, MA, Ph.D., DSc.Mgr. Jiří Plucar, Ph.D.Mgr. et Mgr. Dušan Vávra, Ph.D.