Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k magisterské diplomové práci II (LMKX02)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu LMKX02 - Seminář k magisterské diplomové práci II, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Individuální konzultace s vedoucím podle potřeby studenta a s ohledem na úroveň a postup rozpracovanosti práce. Diplomová práce řeší dílčí odborný problém odpovídající typu studia. Student v ní musí prokázat schopnost samostatné odborné práce, zvládnutí příslušné odborné literatury a analýzy zkoumaného materiálu.

Osnova

Cílem diplomového semináře je pomoci studentům dokončit diplomovou práci a připravit se na její úspěšnou obhajobu. Předmět je organizován individuálně, postup při zpracovávání diplomové práce a účast na konzultacích jsou klasifikovány v daném semestru stupněm započteno či nezapočteno.

Literatura

Further literature for the diploma thesis seminar is assigned on an individual basis based on the topic of the thesis. | (in Czech) Literatura pro diplomový seminář je předepsána individuálně podle tématu práce.

Požadavky

LMKX01 Seminář k mgr. dipl. práci I

Garant

doc. PhDr. Zbyněk Fišer, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Petr Bubeníček, Ph.D.doc. PhDr. Zbyněk Fišer, Ph.D.Mgr. Zuzana Fonioková, Ph.D.Mgr. Miroslav Kotásek, Ph.D.Mgr. Luisa Nováková, Ph.D.Mgr. Jan Tlustý, Ph.D.Mgr. Zuzana Urválková, Ph.D.