Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Abschlussarbeit - Baccalarius (NJII_29)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu NJII_29 - Abschlussarbeit - Baccalarius, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

V oborové práci prokazuje student schopnost kriticky využít zadanou literaturu k formulaci výchozích tezí a k jejich argumentační podpoře a podat jasně strukturovaný výklad stanovené problematiky.

Osnova

Témata prací vyhlašuje katedra filozofie na začátku podzimního semestru akademického roku, posluchači se přihlásí u příslušných vyučujících. Posluchač má právo navrhnout po konzultaci s příslušným učitelem vlastní téma práce.O zadání oborové bakalářské práce požádá student nejpozději na konci 5. semestru studia.Práce jsou na bílém papíru formátu A4, strany jsou očíslovány, pevně spojeny. Závaznou součástí je titulní strana, která obsahuje název univerzity, fakulty a katedry, název práce, jméno zpracovatele, jméno vedoucího práce, rok zpracování. Dále musí práce obsahovat prohlášení autora o původnosti práce, soupis použité literatury a obsah. Minimální rozsah bakalářské diplomové práce je 27000 znaků.Oborovou práci odevzdá v jednom exempláři student příslušnému vyučujícímu (vedoucímu práce) nejpozději 21 dní před konáním bakalářské zkoušky. Pokud vedoucí práce po prostudování práci přijme, potvrdí to podpisem do indexu k předmětu Oborová bakalářská práce.

Literatura

NEKUDA, Jaroslav a Antonín SLANÝ. Jak (ne)napsat závěrečnou práci :nejen pro posluchače Ekonomicko-správní fakulty Masarykovy univerzity. Vyd. 1. Brno: Masarykova univerzita, 1993. 64 s. ISBN 80-210-0727-3. info

Požadavky

Bakalářskou oborovou práci si zapisují posluchači dvouoborového studia, kteří píší na druhém oboru bakalářskou diplomovou práci.

Garant

prof. PhDr. Jiří Munzar, CSc.

Vyučující

PhDr. Roman Kopřiva, Ph.D.PhDr. Jaroslav Kovář, CSc.PhDr. Iva Kratochvílovádoc. PhDr. Jiřina Malá, CSc.PhDr. Zdeněk Mareček, Ph.D.prof. PhDr. Jiří Munzar, CSc.Klaus Otto Schnelzer, M.A.doc. Mgr. Sylvie Stanovská, Dr.doc. PhDr. Jaromír Zeman, CSc.