Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Lektorské minimum (PAN135)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PAN135 - Lektorské minimum, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem kurzu je vytvořit podmínky pro trénování lektorských dovedností a pro získání zpětné vazby na předvedené výstupy v roli lektora. Student bude na konci kurzu rozumět lektorské roli, specifikům vzdělávání dospělých, bude se orientovat v základních didaktických metodách v oblasti vzdělávání dospělých,vytvoří vlastní minutový scénář na konkrétní vzdělávací kurz, vyzkouší si výstup v roli lektora, získá zpětnou vazbu na krátký (5-10 min. výstup v roli lektora).

Osnova

základní termíny (lektorování, lektor,verbální a neverbální komunikace, vzdělávací kurz, didaktika vzdělávání dospělých, zpětná vazba, evaluace vzdělávacího kurzu ...)osoba lektorakomunikační dovednosti jako nutný předpoklad úspěšného lektorastruktura vzdělávacího kurzuzahájení vzdělávacího kurzuevaluace vzdělávacícho kurzunácvik lektorských dovedností

Garant

doc. Mgr. Petr Novotný, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Lucie Chaloupkovádoc. Mgr. Petr Novotný, Ph.D.Mgr. Lenka Řezáčová