Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Závěrečná zkouška (PG_ZKUPP14)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PG_ZKUPP14 - Závěrečná zkouška, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem závěrečné zkoušky je obhajoba závěrečných projektů z předmětu PG_ZKUPP13 Závěrečný projekt, včetně následné rozpravy a prověření rozsahu obecných znalostí, které studenti během trvání celého studia získali. Důraz je kladen na propojení principů zkušenostně reflektivního učení ve vztahu k zaměření na uplatnění v oblasti školství, například při zpracovávání průřezových témat RVP, jako metodik prevence, kariérní poradce a podobně.

Osnova

Průběh zkoušky je garantovaný vedoucím odborným pracovníkem projektu Zkušenostně reflektivní učení pro učitele (Mgr. Jan Kolář) a vzdělávací expertkou (Doc. Danou Knotovou).1) Představení projektu.2) Přečtení posudků, který má student k dispozici tři dny předem.3) Diskuze nad závěrečným projektem.

Požadavky

TYP_STUDIA ( C )&& SEMESTR ( 4 )&& PG_ZKUPP5 Práce se skupinou • Ukončené veškeré předměty vzdělávacího modulu: Zkušenostně reflektivní učení.• Odeslané všechny zpětné vazby k odstudovaným předmětům.• Podpisy na všech prezenčních listinách.• Odevzdaný závěrečný projekt v ELFu a uzavřené studium do 20. 4. 2014 (23:59)• Nedodržení termínů a podmínek znamená nemožnost ukončit předmět.

Garant

doc. Mgr. Petr Novotný, Ph.D.

Vyučující

doc. Mgr. Petr Novotný, Ph.D.Mgr. Jan Kolář, Ph.D.Mgr. Karla Brücknerová, Ph.D.Mgr. Bc. Jan Nehyba, Ph.D.Mgr. Klára Záleská