Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Státní závěrečná zkouška bakalářská (PH_BaZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PH_BaZ - Státní závěrečná zkouška bakalářská, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Státní zkouška má prokázat- schopnosti studenta kriticky pracovat se zadanou primární a sekundární literaturou, věcně argumentovat a reagovat v diskusi- znalosti studenta v oblasti odborné a metodologické- dovednosti formulovat základní teze a podat přehledný a strukturovaný výklad problematiky

Osnova

Předměty bakalářské zkoušky: Dějiny evropské filozofie od antiky do 20. století, etika:Dějiny antické a středověké filosofieDějiny novověké filosofie a filosofie 19. stol. a vybrané okruhy otázek z filosofie 20. stoletíVybrané otázky z etiky

Literatura

Literatura dílčích předmětů bakalářského studia.

Požadavky

Bakalářskou zkoušku si zapisují posluchači, kteří studují jedno- nebo dvouoborový bakalářský studijní program.Podmínkou přihlášení k bakalářské zkoušce je dosažení požadovaného počtu kreditů a přijetí bakalářské nebo oborové práce (pokud je bakalářská práce odevzdána na druhém oboru).

Garant

prof. PhDr. Josef Krob, CSc.

Vyučující

Ing. Mgr. Zdeňka Jastrzembská, Ph.D.doc. PhDr. Radim Brázda, Dr.doc. PhDr. Ivana Holzbachová, CSc.prof. PhDr. Josef Krob, CSc.doc. PhDr. BcA. Jiří Raclavský, Ph.D.prof. PhDr. Jan Zouhar, CSc.