Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazykový seminář III (POIA013)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu POIA013 - Jazykový seminář III, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Hlavním cílem předmětu je rozšíření znalostí z Jazykového semináře II na střední úroveň (upevnění gramatických znalostí a rozšiřování slovní zásoby).(Vstupní jazyková kompetence dle Evropského referenčního rámce: A1. Výstupní jazyková kompetence dle Evropského referenčního rámce: C2.)Tem como objectivo o conhecimento da língua prática a nível médio.

Osnova

V semináři jsou prohlubovány základní znalosti získané v průběhu Jazykového semináře II. Probírané lekce z učebnice jsou v hodinách doplňovány pracovními listy a vybranými texty, související s danou problematikou. Je očekávána aktivní účast studenta. O seminário tem como objectivo o aprofundamento dos conhecimentos elementares adequiridos durante o primeiro bloco de estudos. Além do manual adoptado, as aulas serao complementadas com folhas de trabalho e textos escolhidos. Espera-se do estudante a participacao activa nas aulas.

Literatura

Recolha de textos portuguesesJ.M.Casteleiro Lusofonia III, Didactica - LIDEL Ed.

Požadavky

Jazykový seminář I,II

Garant

Mgr. Silvie Špánková, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Maria de Fátima Baptista Nery Plch