Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazyková cvičení IV (POIB019)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu POIB019 - Jazyková cvičení IV, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Ve cvičeních jsou prohlubovány získané znalosti z Jazykového semináře I až IV o gramatických strukturách a lexiku, jejich praktické užití jak ve formálním tak v neformálním jazyce. Je procvičován mluvený projev (prostřednictvím diskuse a argumentace).Aplicacao dos conhecimentos adequiridos no curso de Jaz. Sem.IVAprofundamento dos temas tratados através da leitura e análise detextos da imprensa portuguesa.

Osnova

Látka probíraná v Jazykovém semináři I až IV je zde procvičována formou cvičení, pracovních listů, krátkých textů, novinových článků.Aplicacao dos conhecimentos adequiridos no curso de Jaz. Sem.IVAprofundamento dos temas tratados através da leitura e análise detextos da imprensa portuguesa.Preparacao contínua e participacao activa nas aulas.

Literatura

Antóni Avelar, Helena Dias, Malaca Casteleiro: Lusofonia . Lidel Lisboa 1995, ISBN 972-9018-53-7Dicionário Houaiss da Língua Portuguesa, Instituto AntónioHouaiss de Lexicigrafia Portuguesa Lisboa 2003, ISBN972-759-664-9

Požadavky

POIB004 Jazyková cvičení III Současně zapsaný předmět Jazykový seminář IV

Garant

Mgr. Silvie Špánková, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Maria de Fátima Baptista Nery Plch