Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k magisterské diplomové práci II (POIIA204a)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu POIIA204a - Seminář k magisterské diplomové práci II, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Individuální konzultace s vedoucím podle potřeby studenta a s ohledem na úroveň a postup rozpracovanosti práce. Diplomová práce řeší dílčí odborný problém odpovídající typu studia. Student v ní musí prokázat schopnost samostatné odborné práce, zvládnutí příslušné odborné literatury a analýzy zkoumaného materiálu.

Osnova

Cílem diplomového semináře je pomoci studentům dokončit diplomovou práci a připravit se na její úspěšnou obhajobu. Předmět je organizován individuálně, postup při zpracovávání diplomové práce a účast na konzultacích jsou klasifikovány v daném semestru stupněm započteno či nezapočteno.Průběh - formou skupinových a individuálních konzultací. 1. Výběr tématu, primární a sekundární bibliografie; 2. Structurace traktovaného problemu, volba metodologie; 3.Zásady zpracování a redakce textu.

Literatura

http://www.phil.muni.cz/rom/index.php?pg=vyuka TextNávrhy témat jsou uvedeny v informačním systému. Informace pro zpracování práce vizČMEJRKOVA, Světla - Daneš, František - Světlá, Jindra. Jak napsat odborný text. ISBN 80-85927-69-1Eco, Umberto. Jak napsat diplomovou práci : Come se fa una tesi di laurea (Orig.) Přel. Ivan Seidl. Olomouc, Votobia, 1997. 271 s. ISBN 80-7198-173-7.

Garant

Mgr. Silvie Špánková, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Maria de Fátima Baptista Nery PlchMgr. Maria de Fátima Baptista Nery PlchPhDr. Zuzana Burianová, Ph.D.Mgr. Iva Svobodová, Ph.D.Mgr. Silvie Špánková, Ph.D.