Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Magisterská diplomová práce (POIIA205a)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu POIIA205a - Magisterská diplomová práce, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem kurzu Magisterská diplomová práce je odevzdání hotové diplomové práce. Přijetí dokončené práce k obhajobě stvrzuje vedoucí práce hodnocením započteno. Klasifikované hodnocení práce je výsledkem obhajoby, která vychází z posudků oponenta a vedoucího práce.Student by měl v práci prokázat schopnost analyzovat vybranou problematiku a aplikovat v rámci ní základní pojmy z vybraných lingvistických a literárních směrů a vyvozovat z pozorovaných jevů patřičné závěry. Svá pozorování bude schopen patřičně argumentačně odůvodnit a eventuálně navrhnout řešení v souladu s normou.

Osnova

Diplomová práce v rozsahu 140 000 znaků na téma z portugalské lingvistiky nebo literatury bude odevzdána v portugalském jazyce do 30. dubna (pro státní závěrečnou zkoušku v jarním semestru), nebo 15. prosince (pro státní závěrečnou zkoušku v podzimním semestru).

Literatura

ČMEJRKOVÁ, Světla, František DANEŠ a Jindra SVĚTLÁ. Jak napsat odborný text. Vyd. 1. Voznice: LEDA, 1999. 255 s. ISBN 80-85927-69-1. infoECO, Umberto a Ivan SEIDL. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc: Votobia, 1997. 271 s. ISBN 80-7198-173-7. info

Garant

Mgr. Silvie Špánková, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Iva Svobodová, Ph.D.Mgr. Maria de Fátima Baptista Nery PlchMgr. Maria de Fátima Baptista Nery PlchPhDr. Zuzana Burianová, Ph.D.PhDr. Marie HavlíkováMgr. Silvie Špánková, Ph.D.