Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk II (REDCJ2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu REDCJ2 - Cizí jazyk II, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Student musí prokázat jazykovou kompetenci na úrovni C1 Společného evropského referenčního rámce (ERR) pro světový jazyk (A, F, N, R, Š). Požadovanou úroveň jazykové kompetence může student dosáhnout po dohodě se školitelem, resp. oborovou radou jedním z těchto způsobů:A) absolvováním předmětů Cizí jazyk – publikace a Cizí jazyk – referát (varianta A).B) absolvováním jazykového kurzu jednoho ze stanovených jazyků v rámci CJV MU (ukončení: zkouška) (varianta B).V případě, že se student doktorského studia rozhodne po domluvě se školitelem, resp. oborovou radou pro jazykovou přípravu v rámci kurzů CJV MU (zisk 4 kreditů za kurz), doplní si chybějící počet kreditů v rámci povinně volitelných předmětů absolvováním Speciální přednášky IV.V případě prokázání jazykové kompetence Cizí jazyk – referát (varianta A) se splněné aktivity studentovi současně počítají jako odpovídající hodnotitelné položky pro ukončení předmětu Pramenné studium III.

Osnova

Vystoupení s vlastním vědeckým příspěvkem v jednom ze stanovených jazyků na mezinárodní úrovni (vědecký workshop, odborný seminář nebo konference s mezinárodní účastí minimálně evropského významu).

Literatura

Literatura je předepsána individuálně podle tématu práce.Literature is assigned on an individual basis based on the topic of the thesis.

Garant

doc. Mgr. Irena Radová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Bc. Kateřina Bočková Loudová, Ph.D.Mgr. et Mgr. Markéta Kulhánková, Ph.D.Mgr. Nicole Votavová Sumelidisová, Ph.D.