Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ruština v obchodní a podnikatelské sféře II (RJB_46)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu RJB_46 - Ruština v obchodní a podnikatelské sféře II, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

V semináři studenti získají základní znalosti a dovednosti v oblasti pasivního i aktivního překladu obchodních textů. Kurz je zaměřen především na osvojení si základní slovní zásoby, specifických syntaktických konstrukcí a získání dovednosti formálního zpracování obchodních smluv a souvisejících obchodních dokumentů.

Osnova

Obchodní jednání.Podmínky prodeje.Objednávky zboží a služeb.Obchodní nabídka.Smlouvy, dohody.Obecné podmínky prodeje.Finanční a bankovní operace.Management.Marketing.Reklama.

Literatura

Mrověcová, L.: Obchodní ruština. Brno 2007. ISBN 978-80-251-1598-5Kozlova, T. a kol.: Dogovorilis! Obchodujeme, podnikáme a komunikujeme v ruštině. Plzeň 2004. ISBN 80-7238-155-5.Gálová, D.: Ruština pro podnikatelskou sféru II. VUT v Brně, Brno 2005

Požadavky

RJB_19 Ruš. v obch. a podnik. sféře

Garant

doc. PhDr. Jiří Gazda, CSc.

Vyučující

Mgr. Yevheniya PancheshnaMgr. Anastasia Sokolova