Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Experiment v religionistice (RLB358)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu RLB358 - Experiment v religionistice, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem kurzu je zapojit studenty do experimentálního výzkumu realizovaného Ústavem religionistiky FF MU a Laboratoří pro experimentální výzkum náboženství (LEVYNA). Kurz je otevřen studentům všech fakult MU, všech oborů a všech typů studia. Studenti se účastní experimentů v podobě participantů.

Osnova

23. 9. Úvodní informační setkání25. 11. a 9. 12. Přednáška: Historie a základy metodologie experimentálního výzkumu (v humanitních a sociálních vědách)Mimo tato setkání v kurzu neprobíhá pravidelná kontaktní výuka, studentům jsou individuálně rozesílány pozvánky a výzvy k jednotlivým výzkumům.

Garant

doc. PhDr. David Zbíral, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Aleš Chalupa, Ph.D.Mgr. et Mgr. Jan KrátkýMgr. et Mgr. Radek Kundt, Ph.D.Mgr. et Mgr. Eva Kundtová KlocováMgr. Martin LangMgr. Jakub Cigán, Ph.D.Mgr. Silvie Kotherová, Ph.D.