Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazykový seminář III (SJI2A011X)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu SJI2A011X - Jazykový seminář III, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Seminář si klade za cíl rozvíjet praktické znalosti studentů, a to jak z hlediska procvičování mluvního projevu, tak i z hlediska rozšiřování aktivní slovní zásoby (včetně správného užívání ustálených rčení) podle předem daných tematických okruhů. Některá cvičení jsou zaměřena i gramaticky (doplňování předložek, volba správných slovesných tvarů atd.).

Osnova

Tematické okruhy: Museos, galerías y espectáculos musicales; Pintura y escultura; Cuerpo humano; Salud y salud pública. (muzea; galerie a hudebné představení; malba a sochařství; lidské tělo; zdraví)

Literatura

J.Roca Pons: Introducción a la gramática, Barcelona, Ed.Teide 1980R.Seco: Manual de gramática espaňola, Madrid, Aguilar 1975M.Seco: Gramática esencial del espaňol, Madrid, Aguilar, 1977ALCHAZIDU, Athena. Practicando el léxico Espanol. Vyd. 1. Brno: Masarykova univerzita, 1997. 250 s. ISBN 80-210-1649-3. info

Požadavky

SJI1A007X Jazykový seminář II Jazykový seminář I, Jazykový seminář II

Garant

doc. PhDr. Eva Lukavská, CSc.

Vyučující

Mgr. Milada Malá, Ph.D.Mgr. Cristina Rodríguez García