Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe (UJ_66)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UJ_66 - Odborná praxe, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Po absolvování stáže student bude mít představu o využití ukrajinského jazyka v praxi. Bude schopen vyřizovat v ukrajinštině telefonáty, e-maily, obchodní korespondenci, překládat jednodušší texty.

Osnova

Předmět má podobu samostatné odborné praxe ve firmě, státní správě, kulturní instituci, neziskové organizaci apod. dle nabídky vyučujícího, případně dle vlastního výběru po konzultaci s koordinátorem.Praxe určená pro studenty starších ročníků má rozsah 40 hodin a probíhá souvisle v jednom pracovním týdnu. Přesná náplň praxe závisí na tom, v jaké organizaci student svoji stáž realizuje.Místo a náplň odborné praxe konzultuje posluchač s koordinátorem praxí.Po ukončení praxe student vypracuje závěrečnou zprávu o průběhu a přínosech stáže, kterou budou prezentovat před svými kolegy na schůzce následující po ukončení praxe.Maximální počet studentů - 5.

Požadavky

UJA103 Jazyková cvičení II Jazyková cvičení IVPředmět je určen pro studenty vyšších ročníků (od 3. ročníku).

Garant

prof. PhDr. Ivo Pospíšil, DrSc.

Vyučující

Mgr. Oxana Gazdošová, Ph.D.