Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Oborový diskusní seminář (UJ_70)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UJ_70 - Oborový diskusní seminář, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět je určen především pro studenty 2. ročníku bakalářského a 1. ročníku magisterského studia oboru Ukrajinský jazyk a literatura. Je sloučen oborovými diplomovými semináři. Na konci kursu bude student schopen orientovat se v problematice formálních a metodických zásad tvorby budoucí diplomové práce. Cílem kursu je vytvořit široké diskusní pole nad problematikou volby tématu, metodiky zpracování a použité literatury u projektů zamýšlených bakalářských a magisterských prací, jež budou předkládat studenti v paralelně probíhajících diplomových seminářích.Kurs nesmějí zapisovat studenti, kteří jsou v aktuálním semestru zapsáni do některého z oborových diplomových seminářů (UJA311, UJB500, UJB501, UJB502, UJA312).

Osnova

Diskuse nad tématy přednášené v rámci oborových diplomových seminářů.

Literatura

ŠANDEROVÁ, Jadwiga. Jak číst a psát odborný text ve společenských vědách. Praha: Sociologické nakladatelství, 2009. 209 s. Studijní texty, 34. svazek. ISBN 978-80-86429-40-3. info

Garant

prof. PhDr. Ivo Pospíšil, DrSc.

Vyučující

PhDr. Petr Kalina, Ph.D.