Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Účast na konferencích (VIKMB01)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu VIKMB01 - Účast na konferencích, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je rozšíření a doplnění odborných znalostí studenta v konfrontaci s odborným akademickým prostředím a praxí. Tato konfrontace není limitována tematicky, záleží na volbě studenta, ve které oblasti se chce specializovat. V případě neoborové konference je nutné prokázat aplikaci do oboru ISK, ve kterém je předmět zařazen.

Osnova

Účast na vybrané oborové akci v ČR i v zahraničí. Pro inspiraci je možné použít kalendář akcí na webu KISK.Vybrané konference v ČR:INFORUMCASLINKnihovny současnostiIVIGISSS (Internet ve statní správě a samosprávě)WebExpo...Je možne si vybrat i jinou odbornou oborovou konferenci či seminář, ale je třeba tento výběr předem konzultovat.

Literatura

BEČKA, J.V. Jak psát dobře a správně. 1. vyd. Praha: Vydavatelství a nakladatelství Novinář, 1974. 177 s. infoČMEJRKOVÁ, Světla, František DANEŠ a Jindra SVĚTLÁ. Jak napsat odborný text. Vyd. 1. Voznice: LEDA, 1999. 255 s. ISBN 80-85927-69-1. infoGERŠLOVÁ, Jana. Vádémékum vědecké a odborné práce. 1. vyd. [Praha]: Professional Publishing, 2009. ISBN 9788074310027. infoJak psát a přednášet o vědě. Edited by Zdeněk Šesták. 1. vyd. Praha: Academia, 2000. 204 s. ISBN 80-200-0755-5. info

Garant

PhDr. Petr Škyřík, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Alžběta ŠkytováPhDr. Pavla Kovářová, Ph.D.