Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe a stáže (VIKMB22)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu VIKMB22 - Praxe a stáže, Filozofická fakulta, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem kurzu je:1. Uplatnit získané znalosti a dovednosti ze studia v praktické sféře firem, knihoven a dalších institucí.2. Získat praktické zkušenosti z reálného fungování instituce a vhled do procesů instituce a pracovních návyků.3. Umožnit studentům načerpat inspiraci a potřebné znalosti a dovednosti pro psaní diplomové práce.4. Zvýšit zaměstnanost a konkurenceschopnost budoucích absolventů na trhu práce.5. Získat cenné kontakty se zaměstnavateli a odborníky z praxe.6. Poskytnout kariérní poradenství a mentoring během praxe a celé doby studia a při přechodu absolventa na pracovní trh.

Osnova

Náplň předmětu se odvíjí podle typu instituce a počtu hodin, které připadají na praxi/stáž.

Literatura

Průvodce znalostmi a dovednosti evropských odborných pracovníků v oboru knihovnických a informačních služeb :eurosměrnice KIS. Praha: Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR, 1999. 51 s. ISBN 80-85851-10-5. info

Garant

PhDr. Petr Škyřík, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Martin Krčál, DiS.PhDr. Alexandra Škyříková