Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Příprava disertační práce (DPDIS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu DPDIS - Příprava disertační práce, Fakulta informatiky, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět je veden školitelem formou individuální konzultace k disertační práci. Cílem je příprava a finalizace textu disertačnípráce a její odevzdání k obhajobě. V průběhu předmětu budou probíhatintenzivní individuální konzultace textu práce. Částečné výsledky musí být prezentovány v alespoň dvou anglicky psaných publikacích. Navíc v rámci předmětu je možné absolvovat seminář o struktuře disertační práce. Tento seminář je určen především pro studenty, kteří začínají psát disertační práci a rádi by si ověřili základní strukturu textu, ujasnili celkové vyznění práce apod.

Osnova

Pro studenty v závěrečné fázi přípravy disertace je k dispozici seminář, pro ostatní zapsané není realizována žádná speciální výuka, studenti připravují disertační práci samostatně.

Literatura

Dictionary of English language and culture (Variant.) : Longman dictionary of English language and culture [1992, Longman] : Longman dictionary of English language and culture [1998, Longman]. infoHULTFORS, Pär. Reactions to non-native English :native English-speakers' assessments of errors in the use of English made by non-native users of the language. Stockholm: Almqvist & Wiksell International, 1986. xv, 246 s. ISBN 91-22-00806-3. infoWEST, Alfred S. (Alfred Slater. The revised English grammar (MDO) : Key to the questions contained in revised English grammar and revised English grammar for beginners (Supl.). A new ed. / of the Elements. Cambridge: University Press, 1912. ix, 336 p. info

Garant

prof. RNDr. Petr Hliněný, Ph.D.

Vyučující

doc. RNDr. Tomáš Brázdil, Ph.D.Ing. Dana Komárková