Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pokroky v souběžnosti (DPOSO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu DPOSO - Pokroky v souběžnosti, Fakulta informatiky, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět pokrývá současné směry výzkumu v oblasti souběžných, paralelních a distribuovaných systémů. Cílem je referovat o nejnovějších výsledcích v oblasti, diskutovat o možných směrech výzkumu a rovněž poskytnout studentům prostor pro prezentaci vlastních výsledků.Obsahem předmětu jsou algoritmy a nástroje pro praktickou verifikaci počítačových systémů,verifikace systémů založených na komponentách, redukce stavových prostorů, verifikace nekonečně-stavových systémů, paralelní verifikace konečně-stavových systémů, analýza nefunkčních požadavků, I/O efektivní algoritmy pro verifikaci.

Osnova

Obsahem předmětu jsou algoritmy a nástroje pro praktickou verifikaci počítačových systémů,verifikace systémů založených na komponentách, redukce stavových prostorů, verifikace nekonečně-stavových systémů, paralelní verifikace konečně-stavových systémů, analýza nefunkčních požadavků, I/O efektivní algoritmy pro verifikaci. V optimálním případě se očekává referování vlastních výsledků.

Literatura

proceedings of relevant conferences

Požadavky

! NOWANY ( DEMBSY Embedded systems , DFOME Formální metody , DMKZI Kvantové zpracování informace , DPGZO Grafika a zpracování obrazu , DMPOS Metody počítačových sítí , DMZDD Zpracování digitálních dat , DPITS Podnikové IT systémy a služby , DZPJUI Metody ZPJ a UI , DRPSEC Research in comp.security )

Garant

prof. RNDr. Petr Hliněný, Ph.D.

Vyučující

prof. RNDr. Luboš Brim, CSc.prof. RNDr. Ivana Černá, CSc.prof. RNDr. Mojmír Křetínský, CSc.prof. RNDr. Antonín Kučera, Ph.D.doc. RNDr. Jiří Barnat, Ph.D.