Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Příprava publikace (DPUBL)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu DPUBL - Příprava publikace, Fakulta informatiky, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět je veden školitelem formou individuální konzultace. Zápočet je udělen za odbornou publikaci v angličtině na téma budoucí disertační práce. Zápočet bude udělen buď na základě existujícího textu odsouhlaseného školitelem nebo závazného přijetí textu k publikaci. Student má rovněž k dispozici odborného školitele-konzultanta pro detailnější pomoc s formální i obsahovou stránkou publikace. Cílem předmětu je poskytnout prostor pro konzultace publikačních aktivit v souvislosti s disertační prací. Před přihláškou k obhajobě disertační práce musí mít student minimálně dvě odborné recenzované publikace v angličtině.

Osnova

Doktorský student připraví publikaci ve spolupráci se svýmispoluautory.

Literatura

Basic English dictionary (Variant.) : The general Basic English dictionary : giving more than 40,000 senses of over 20,000 words, in Basic English. infoDictionary of English language and culture (Variant.) : Longman dictionary of English language and culture [1992, Longman] : Longman dictionary of English language and culture [1998, Longman]. info

Garant

prof. RNDr. Petr Hliněný, Ph.D.

Vyučující

Ing. Dana Komárková