Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Vedení bakalářské/diplomové práce (DVBDP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu DVBDP - Vedení bakalářské/diplomové práce, Fakulta informatiky, Masarykova univerzita (MU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

V rámci tohoto kurzu připraví doktorští studentizadání pro bakalářské/diplomové práce a následněvedou studenty, kteří se na vypsané téma přihlásí.

Osnova

Doktorští studenti pracují samostatně pod dohledem zodpovědných pracovníků fakulty. Pro studenty bez předchozích zkušeností je v rámci předmětu realizován seminář, v jehož rámci se studenti seznámí s praktickými zkušenostmi vhodnými k úspěšnému vedení závěrečných prací. Seminář pomůže zapsaným studentům vyvarovat se nejběžnějších chyb a stát se kvalitními a úspěšnými školiteli.

Literatura

BUI, Yvonne N. How to write a master's thesis. Thousand Oaks, Calif.: Sage, 2009. xviii, 300. ISBN 978-1-4129-5710-6. infoLIPSON, Charles. How to write a BA thesis :a practical guide from your first ideas to your finished paper. Chicago: University of Chicago Press, 2005. 402 p. ISBN 0-226-48126-3. info

Garant

prof. RNDr. Antonín Kučera, Ph.D.

Vyučující

RNDr. David Svoboda, Ph.D.Ing. Dana Komárková